Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Csöcsörészés mint természetgyógyászat???

2017-09-04

Legyenek bár a hülyítésnek alul- vagy felülmúlhatatlannak tartott fokozatai, az önmagát tájékozottnak érző, egyszerű embert is érhetik meglepetések.
A masszázsról tudjuk, hogy jó.
Én pl. szeretem és rendszeresen igénybe is veszem, hol egészségügyit, hol ugyanilyet egy kis érzékiséggel kiegészítve.
 

 

Nagyon könnyen meg tudom húzni a határt a szakszerű szolgáltatás és a prostitúció között, utóbbiból köszönöm, nem kérek!
Perverz masszőrhölggyel - talán szerencsémre? - eddig nem találkoztam, perverz, beteges masszőrről annál többet hallottam.
Hölgyismerősem mesélik olykor, hogy az elején egész normálisan viselkedő masszőrfiú az erogén zónák közelében elkezdett verítékezni és lihegni és egészen biztosan nem a fizikai megerőltetéstől.
Ingyenes apróhirdetések között gyakran olvasni olyan furcsa urak ajánlatait, akik ingyen masszíroznának hölgyeket, háznál. Nopersze, képzelem azt a nőneműt, aki egy ilyenbe belemegy, mert véletlenül sem gondol arra, hogy egy kiéhezett kóbor farkinca szeretné őt masszázs címén taperolni.
Hölgyek masszázsát hirdető SZAKKÉPZETT masszőröktől tudom, hogy az érdeklődők 90%-a férfi és majdnem mind azt mondja, hogy a feleségét érdekli a dolog. Hogy aztán az illető csak a saját esélyei miatt érdeklődik, vagy felizgatja, ha a női test masszázsáról hallhat a telefonban - maradjon az ő titkuk.
MELLMASSZÁZS.
Azt ugye tudjuk, hogy a kebel a női test egyik legizgalmasabb területe.
Melyik egészséges férfiú nem szeret foglalkozni vele?
Melyik egészséges férfiú ad fel hirdetést, hogy nők mellét masszírozná?
(Vajon melyik egészséges nő jelentkezik, hogy egy vadidegen pasi kezébe adná e becses testrészét?)
Tudjuk, hogy amíg lószar van, addig veréb is van és ki-ki felnőtt emberként pontosan eldöntheti, mikor és milyen szolgáltatást vesz igénybe. Ha akarja, akkor éppen az áltudományos szósszal nyakonöntött csöcsörészést.
Most azonban a kebelbarátok erősítettek a marketing-kommunikáción: egy természetgyógyász magazin szakértőjével írattak egy cikket a mellmasszázs jótékony hatásairól, majd felajánlották öt hölgynek az ingyenes próba lehetőségét.
Ezek után mi sem természetesebb, hogy az illető magazinban lelkendező cikk jelenik meg a próbababák tollából, hogy milyen jó volt, meg húde egészséges!
(csak azzal nem számolt a t. szerkesztőség, hogy aki sokat olvas, az nagyjából el tudja dönteni, hogy valódi nők életszerű beszámolóit olvassa, vagy nőnek látszani akaró férfiak reklámszövegét, pláne egy ilyen sikamlós témában)
A természetgyógyászok és a lapjaik általában hörögnek, amikor már is kuruzslásra adja a fejét.
Most viszont a nevüket adják egy ilyen perverz tranzakcióhoz.
Méghogy "kipróbáltam a cicimasszázst" és isteni volt az érintésből áradó energia??? Napi feszültségek szabadultak fel pont a cickóból?
Bónuszként beindították a bélmozgást?
Az amúgy miért állt addig?
Ajvé, cicimasszázs, ajvé harmonet!