Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Érintésjáték

2018-07-13

Egészen jól indult az érintésjáték workshop.
Masszázs és érintés ugye kéz a kézben jár, így azt gondoltam, tanulok valami újat. A klasszikus kontakttánc alapját a testek találkozása, érintése, érintkezése képezi, jórészt mégis igyekszik kizárni mindenféle érzékiséget.

Valójában a tánc és az erotika nem igazán választható el egymástól.
A tantrikus gyakorlat elemeivel ötvözött kontakt improvizációra jellemző a mindenféle felébredő energiákra való odafigyelés, beleértve a szexuális energiát is. A fő szempont ezeknek a tudatosítása, fokozása és a partnerrel való kommunikációban alkalmazott eszközzé alakítása.

Odáig rendben is volt, hogy a teremben kószáltunk a szokásos ezo-zenére, majd következtek a klasszik face-to-face érintések, simik és ölelkezések, de a dolgok akkor kezdtek durvulni amikor egymásnak háttal, véletlenül kellett párra lelni és a hátunk összeérintésével felvenni a testkontaktust. A nekem dőlő férfiember olyan rigorózusan dörzsölte hozzám a haját hogy csendben imádkozni kezdtem, hogy igaz legyen az a városi legenda miszerint a fejtetű nem szereti a festett hajat…

A következő kör számomra végzetesnek bizonyult, itt lassan de biztosan a menekülési pontokat kezdtem keresni.
Ez volt ugyanis az a helyzet, amikor hármas-, négyes- és egyéb spontán szerveződések alakultak ki…az ekkor megtapasztalt fizikai közelség és az azzal együtt járó penetráns pézsmaszag és némi dentálhigiénés hiányosságokra utaló illatélmények gyűrtek maguk alá.

Menekülőre fogtam az ezoterikus swingerklubból és egy jó darabig nem eszem szendvicset, ha érthető,  mire célzok.


**********

Kapcsolódó írások:

Neked melyik a szeretetnyelved

Az érintés varázsa

Érintés a mindennapokban