Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Gyógyító kövek

2016-08-30

Vajon hogyan segíthet egy kő abban, hogy jobban érezzük magunkat, vagy éppen meg is gyógyuljunk? A kövekkel való gyógyítás egy komplex terápia forma. A gyógykövek pozitívan hatnak a szellemre, lélekre, testre. Gyógyhatásuk energiarezgéseikre vezethető vissza, mely kristályrácsos szerkezetükből ered.

Először azt kell megértenünk, hogy hogyan is keletkeznek a betegségek. Miért van az, hogy egyesek immunrendszere erősebb, másoké gyengébb? Arról már mindenki hallott, hogy testünket egy energiamező veszi körül, amelyet a külső és belső tényezők - a gondolatvilágunk - egyaránt befolyásolnak. A kellemetlen, zavaró események, gondolatok megtörik ennek az energiamezőnek az egyensúlyát, és bizonyos pontokon meggyengítik azt. Ezért aztán egyes szerveinket többé nem a szükséges rezgés veszi körül, így megbetegszenek.  A megfelelő gyógyító kő alkalmazásakor a kő rezgései visszaállítják a terület egyensúlyát. Az alternatív gyógyítás lényege abban rejlik, hogy segítségével helyreállítjuk beteg szerveink hibás rezgéseit. Itt kerülnek előtérbe a kövek, melyek ásványokból állnak. De hogy segíthetnek az ásványok anélkül, hogy szervezetünkbe kerülnének? Természetesen a rezgésükkel. Ahogyan minden szervünk más - más frekvencián rezeg, - láthatatlanul - ugyanúgy a kövek is ezt teszik. A két rezgés összehangolása pedig jótékony hatással van szerveinkre, így elősegíti a gyógyulásunkat.

Mielőtt azonban a nemeskő gyógyászat kipróbálására szánnánk el magunkat, tudatosítsuk magunkban, hogy a kövek sem tesznek csodát, ez a terápia inkább kiegészítő és megelőző gyógymód lehet. Előfordul, hogy egy kő önmagában is teljes gyógyulást eredményez, de ha nem ezt tapasztaljuk, keressünk más, kiegészítő terápiát.

Hogyan kell használni őket? Leggyakoribb módja, hogy a testünkön viseljük őket ( nyaklánc, karkötő, ékszerek ). Ha nem tesszük magunkra, a test energiamezőjében is hordhatjuk. Használhatjuk csakrákra helyezve meditáció vagy más nyugalmi állapotban, esetleg ragtapasszal a testre rögzítve.

A gyógyköveket használhatjuk  még:

  • Feng Shuiban térenergia harmonizálására is.
  • Masszázshoz vagy reflexzóna kezeléshez csiszolt pálcák vagy kőgolyók formájában.
  • Fürdővizünket is gazdagíthatjuk a gyógykövek energiájával drágakőpor formájában.
  • Egy jól megválasztott kő segítségével lelkiállapotunkat, hangulatunkat pozitívvá hangolhatjuk, közérzetünket javíthatjuk.

-LaM-