Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Masszázskalandok

2016-10-06

Te mit szólsz a párod masszázskalandjához?

Vajon mi zajlik egy erotikus érintést kínáló masszázsszalonban? Csak az egészségmegőrzés, vagy valami egészen más? Mi mindent lehet, kell ott csinálni? Eljuthat az ügyfél a csúcsra masszázs közben?

Byron Scott neves masszőr szerint: „Mivel a masszázs az érzékekhez szól, ezért érzéki. Nem szükségszerűen, de lehet erotikus is. Csak egyetlen tanács: simogasson lágyan és könnyedén, legyen érzéki, és ne feledkezzen meg az erogén zónákról. Ez minden.”

Nem kívánunk elemzésbe bocsátkozni a hazai masszázsszalonok történelmével kapcsolatban, de sokan emlékezhetnek még arra, hogy a rendszerváltás után a masszázsszalon kifejezés sokak számára egyet jelentett a bordélyházakkal...Később aztán nagyjából helyére kerültek a dolgok és a ma működő szalonok többsége valóban masszázst nyújt. És csak azt. A szóbeszéd persze néha egész vad dolgokra képes, de hát vannak élénk fantáziával megáldott embertársaink. Magyarországon pedig még mindig kellően prűdek az emberek ahhoz, hogy felkapják a fejüket minden olyan dologra, amiben mezítelen emberi lények szerepelnek, esetleg szerepet kapnak a nemi szervek.

Megkérdeztünk néhány lányt és asszonyt, mit szólnának ahhoz, ha a párjuk elmenne egy erotikus masszázsra?

  • Három, most végzős gimnazista egymástól függetlenül is ugyanazt mondta: szakítanának a fiúval, ez egyértelmű félrelépés. Egyikük azt is hozzátette: ha ilyen szolgáltatást venne igénybe a fiú, akkor az azt jelentené, nála nem kap meg mindent és így pótolná a hiányt.

  • Két huszonéves lány közül az egyik – erkölcstelennek és gusztustalannak tartja az egészet – míg a másik megengedőbb. Ha a fiúja nem fekszik le a masszőrrel, akkor ezzel nincs semmi gond. „Nem ismerek olyan pasit, akinek ne lenne szüksége kalandra. Inkább ilyenben vegyen részt a tudtommal, mint hogy lefeküdjön valakivel, titokban.”  -fogalmazta meg a 26 éves banki alkalmazott.

  • A harmincasok már eltűrnék. Három, harmincas éveiben járó nő közül már senki nem tartotta válóoknak az erotikus masszázst. „Azon sértődnék meg, ha nem kérdezné meg tőlem, én nem akarok-e menni” – mondta nevetve a 33 éves, kertész. Egy könyvelő szerint: „A férfiakat nem lehet megkötni, az a nő, aki azt hiszi, hogy a férje soha rá sem néz másra, az álomvilágban él. Magunkról tudom, hogy kevesebbet vagyunk együtt, mint amennyit szeretnénk együtt tölteni. Gyerekek, házimunka, rokonság, munkahelyről hazacipelt meló, mind gátló tényező. Van olyan, amikor nekem nincs kedvem a szexhez, van, amikor a párom hulla fáradt. Miért sajnálnék tőle egy órányi lazulást? Az jobb lenne, ha a kocsmában vedelne.

  • A negyvenesek hezitálnak. A megkérdezetteknél ismét találtunk olyat, aki nem nézné jó szemmel, ha a párja erotikus masszázson venne részt. „Ha én vagyok a felesége, akkor ez azt jelenti, hogy csak nálam keressen kielégülést, vagy fel is út, le is út. Ha meg nem vagyok elég neki, akkor adja be a válókeresetet. Ennyi erővel utcalányokhoz is mehetne” – fogalmazott élesen egy bolti eladóként dolgozó hölgy. Egy butik eladó viszont úgy véli, ha tud arról, hogy a férje ilyenre szeretne menni, akkor áldása rá, csak ne utólag derüljön ki.
  • Meglepően nyitottak az ötvenesek. Egyikük nem foglalkozik vele, hogy milyen masszázsra jár a párja. Egy másik hölgy szerint: "Ne keverjük már össze a dolgokat! A masszázsnak semmi köze a szeretethez, a kötődéshez, az elfogadáshoz,  a vonzódáshoz, az elismeréshez, a sikerélményhez. Ezeket nyilván nem elégítheti ki, ezeket minden normális ember párkapcsolatban és a munkájában keresi...Ja, a happy finisht ? Kit érdekel"  De a legmeglepőbb a harmadik hölgy válasza volt: Egy külföldi útjuk során ő maga fizette be a férjét thai masszázsra, annak nem kis megelégedésére.

Elmennél erotikus masszázsra, akár férfi, akár nő vagy? És mit szólnál hozzá, ha a párod menne el?

-LaM-