Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Szelíd sünmalac a padon

2018-03-23

Egy közismert és méltán népszerű kommentelő, Szelíd Sünmalac masszázsélménye következik, amit a kérésünkre osztott meg a masszázsinfó olvasóközönségével.
Beszámolója többszörös öröm nekünk, ugyanis nagyon szeretjük a gyógymasszázsról szóló sztorikat és ebből keveset kapunk, továbbá SM nem csak azt mondja el, hogy szerinte milyen a masszázs, hanem azt is, hogy MILYEN NEM - és ezt bizony nem árt, ha mindenki megszívleli, de azonnal!
Jó szórakozást hozzá! :-)
 

Egyik karate versenyen szervezőként vettem reszt és minekután az egész éjszakát végigpakoltuk, majd napközben is jelentős munka várt még ránk, reggel megkértem a sportklub kijelölt masszőrnőjét, hogy ugyan már vessen rám egy pillantást.
Tehát levetkőztem félmeztelenre, ő elkezdett masszírozni és nagyjából öt perc múlva megállapította, hogy melyik három csigolyám van elmozdulva, és bár nincs idő helyrerakni őket, egy későbbi időpontban nagyon szívesen megteszi.

Így aztán tegnapra jelentkeztem be nála.
Megvallom őszintén, kicsit izgultam, egyrészt mert tudom magamról, hogy nem vagyok épp ideális masszázsalany (állandóan ugrálok és hiába mondjak, hogy lazítsak, nem tudok), másrészt mert korábban már volt kellemetlen élményem. Természetesen nem szexuális értelemben, hanem a birkózó válogatott edzője adott talpmasszázst (az ajtófélfán megcsinálta a zászlót), ami ugyan biztos nagyon egészséges, de én ott helyben legszívesebben összeszartam volna magam. Tehát voltak fenntartásaim a következő félórával kapcsolatban, mint később kiderült, teljesen alaptalanul.

Először finoman olajjal végigdörzsölt, majd elkezdte felfedezni a letapadt izomcsoportokat, elmozdult csontokat és ideggócokat.
A megszokott módon ugrándoztam, de annyira érezte, hogy mikor mire hogyan reagálok, hogy tíz perc után olyan ellazult voltam, mint még soha masszázs közben. Egyre jobban sikerült fellazítania az izmokat és bár a csigolyát még mindig nem rakta helyre (egyenlőre a hozzákötődő izomcsoport reflexszerűen összerándul), úgy jöttem ki tőle, hogy az edzőtársak mindegyike megjegyezte milyen kipihent és friss vagyok.

Így is volt!
Régen voltam ennyire feldobott este fel nyolckor és utána az edzés is sokkal könnyebben ment (pl. sokkal gyorsabban tudok most fejre rúgni, mint eddig). Ráadásul közben el is mondta, hogy mi miért van, hogy mit tudok én otthon tenni azért hogy jobb legyen stb.

Már be is jelentkeztem jövő hétre is.
Természetesen pénzt nem fogadott el (egyébként dolgozik sportmasszőrként máshol is és egyáltalán nem drága), mert úgy érezte, ha nálam ezt megoldja, az neki reklám a továbbiakban.

Egy pillanatra sem néztünk egymásra úgy mint férfi és nő, de nem is ez volt a cél. Nem verte ki és nem is engedtem volna, mert egy masszázs nem erről szól. Nem akarta magát nőnek érezni és nem az adott neki örömet, hanem hogy nekem könnyebb legyen az életem.
Szerintem ilyennek kell lennie egy masszőrnek és a masszázsnak.

Üdv, Sünmalac