Masszőrkereső

-

masszázshirdetés

Zaklatták a férjemet!!!

2017-10-31

Kedves Olvasónk küldte a történetet, amiből elhagytam a hely azonosíthatóságára vonatkozó utalásokat.

Még sosem voltam masszázson sem én, sem a férjem. Mivel közeledett a születésnapja, gondoltam meglepem egy kellemes masszázzsal. A neten néztem körül, és mivel a thai masszázsról jókat hallottam, és ismerősök is ajánlották konkrétan ezt a helyet, így bejelentkeztem az egyik thai masszázsközpontba. Előttünk pár héttel volt 3 kolléganőm ott, és csak jókat mondtak a helyről.
Az árak meglehetősen borsosak, így elvárásunk is lehet - úgy gondoltam.

Felhívtam hát a helyet és elmondtam, hogy kérnénk egy hagyományos thai és egy olajos thai testmasszázst. Gondoltam, majd megosztozunk ott, választhat a párom, melyikhez van kedve. 

Odaértünk, a környezet kellemes, meleg tea fogadott, a férjem végül is az olajos testmasszázst választott azzal, hogy ott nem gyömködik meg úgy, mint a thai masszázson. Két egymás melletti lefüggönyözött helyiségbe vezettek, engem matracon, őt ágyon kezdték megdolgozni.
Kellemesen ellazultam, jól éreztem magam.
Fél óra múltán elhúzták a köztünk lévő függönyt és 10 percet így masszíroztak, hogy láttuk egymást.

Az egy óra elteltével felöltöztünk, kifizettem a borsos számlát és távoztunk. A férjem a parkolóban mesélte – mivel faggattam, hogyan érezte magát -, hogy a meglehetősen maszatolós masszázs végén a masszőrnő felajánlotta neki, hogy egy kis szopásban is részeltetné.
Simán mutatta a kezével és a szájával mire is gondol…

Egyszerűen nem hittem el! Férjem erre elmondta, hogy a masszást is úgy kezdte a nő, hogy a gatyáját félrehúzta és megtekintette a szerszámát.

Nem tértem magamhoz. Hihetetlen, hogy egy drága hely ilyet meg mer engedni magának!
Ott a pasi felesége egy függönnyel elválasztva, ő meg szopni akar... 

Legszívesebben visszamentem volna és rájuk borítom az asztalt, de aztán úgy döntöttem, hagyom a fenébe és ide se jövünk többet, keresünk egy kevésbe exkluzív és normális, nem szexmasszázst kínáló helyet.

No és ha legalább az olajos masszázst jól csinálta volna!


 

kapcsolódó cikkek